Nieuwsbrief

Retourneren

Hoe stuur ik mijn bestelling retour?

Wij vinden het jammer dat je de bestelling retour wilt sturen, maar dit mag natuurlijk altijd! Om je retour correct en snel te verwerken vragen wij je een aantal kleine stapjes door te nemen. Vul dit retourformulier in en stuur deze mee met je order, de gegevens van ons retouradres vind je ook op het retourformulier. Wanneer je bestelling in goede orde is ontvangen, krijg je van ons bericht en zullen wij het bedrag van de ontvangen producten terugstorten.

Hoe lang duurt het voor mijn betaling is teruggestort?

Zodra wij je retourzending hebben ontvangen ontvang je hiervan bericht per e-mail. Nadat je dit mailtje hebt verwacht kun je van ons verwachten dat wij het bedrag zo snel mogelijk storten op uw rekening. Dit zal maximaal 14 dagen duren.

Op welke rekening wordt mijn betaling teruggestort?

Het bedrag wordt teruggestort op de rekening waar het bedrag van is afgeschreven. Het is niet mogelijk om hier een andere rekening voor te gebruiken. 

Zijn er kosten verbonden aan het retour sturen van mijn bestelling?

Wil je de bestelling retour sturen? Geen probleem! De kosten die verbonden zijn aan het retour sturen zijn gelijk aan de tarieven van PostNL. Je zorgt er zelf voor dat je bestelling goed wordt verpakt en bij ons wordt ontvangen in de staat waarin jij ook het product hebt ontvangen.

Mag ik alle artikelen retour sturen?

Alle artikelen die in originele staat en verpakking verkeren, mogen binnen de zichttermijn van 14 dagen aan ons worden geretourneerd. Wel zijn er bepaalde uitzondering zoals bijvoorbeeld oordopjes en andere producten die wij niet kunnen terugnemen vanwege de hygiënische redenen.

Autohouders.nl © 2020

Contact opnemen

Vul onderstaande velden in om een bericht te versturen.

Onze locatie(s)

Brederodestraat 49
2406WZ Alphen aan den Rijn
(geen bezoekadres)

KvK nummer: 52267717

06 23300258